Marieke Peereboom-Hoeben

Ik ben opgegroeid in Ulvenhout als oudste in een gezin met twee kinderen. Voor studie en reizen verliet ik het dorp, maar ben er inmiddels al weer ruim 20 jaar met mijn eigen gezin neergestreken. In Chili leerde ik Spaans, in Nederland voltooide ik een opleiding Management Assistent en ik studeerde cum laude af aan het IKO te Hoogstraten voor de richting Fotokunst. Na het behalen van het MA-diploma heb ik gewerkt als hoofd verkoop binnendienst. Tijdens de opleiding Fotokunst, startte ik mijn bedrijf MPH Fotografie.

Sinds 2016 ben ik werkzaam in de niet-medische thuiszorg, op een representatieve en cliëntgerichte manier. Oprecht betrokken, integer en met respect voor de privacy van de cliënt. De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van dementie, zowel in de praktijk als door het volgen van seminars en cursussen.

Men karakteriseert mij als communicatief, creatief, secuur, ondernemend, sportief en een aanpakker. Ik heb een brede interesse in onder andere kunst, cultuur en politiek.

marieke@quatremainszorg.nl
+31 6 111 96 926

Terug naar OVER ONS