Marja Slijk

Ik ben geboren en getogen in Breda. Na de middelbare school en een opleiding tot verpleegkundige, ben ik met veel plezier gaan werken in het Laurens Ziekenhuis. Als alleenstaande moeder met 2 jonge meisjes was het werk in een ziekenhuis, met onregelmatige diensten, lastig combineren. Het was de aanleiding om over te stappen naar particuliere thuiszorg bij ouderen. En dat ben ik tot op heden vol enthousiasme blijven doen. Aanvullend heb ik, toen de kinderen zelfstandiger werden, de opleiding HBO-V gedaan. Dat diploma gaf mij de gelegenheid in alle velden van de gezondheidszorg te kunnen gaan werken. De keuze viel op psychiatrie.

Ik heb nooit een moment uitgekeken naar mijn pensioen. Daarom heb ik ervoor gekozen om als ZZP-er verder te gaan op mijn werkplek in de psychiatrie, met daarnaast de zorg voor ouderen in de thuissituatie. Inmiddels doe ik dit al weer 6 jaar.

In deze twee, zulke verschillende werkvelden actief bezig zijn, bevalt mij prima. Cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving ondersteunen geeft mij voldoening en energie.

Terug naar OVER ONS