Maureen Reimer

Geboren en getogen in Den Haag en opgegroeid in een warm gezin. Vanaf 2007 woonachtig in Breda en zeven jaar geleden ben ik samen met onze zoon in Ulvenhout komen wonen.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest bij een evenementenbureau. Hoewel ik mijn werk altijd met veel plezier heb gedaan, groeide bij mij de behoefte en wens om anderen, op psychisch, fysiek en emotioneel gebied te gaan ondersteunen en een helpende hand te bieden. Daarom heb ik in 2008 switch gemaakt en ben ik als vrijwilliger bij het CJG gaan werken om kwetsbare jongeren en gezinnen bij te staan. Daarnaast ben ik verschillende studies gaan volgen waaronder toegepaste psychologie met als specialisatie jeugd en kinderpsychologie, kindercoaching, levenscoach en medische basiskennis. Momenteel volg ik de post hbo leergang ervaringsdeskundig professional om chronisch zieke mensen te ondersteunen. Oprecht geïnteresseerd in het welzijn van anderen en kijken naar mogelijkheden kenmerken mij.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en vind ik het fijn om te wandelen. Verder ga ik graag uiteten en naar de bioscoop. Ik ben integer, trouw, positief, betrokken en een doorzetter.

Terug naar OVER ONS