Mirjam Vredevoort

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’.
Een uitspraak van mijn jeugdidool Pipi Langkous en voor jong en oud een mooie aanmoediging om nieuwe uitdagingen niet uit de weg te gaan.

Ik ben geboren en getogen in Oosterhout. Na het behalen van mijn middelbare school diploma en een opleiding aan Instituut Schoevers wilde ik de wijde wereld in. Het werd Amerika, waar ik een jaar als au-pair heb gewerkt en daarna nog een aantal maanden heb kunnen rondtrekken.

Terug in Nederland leerde ik mijn man kennen en hebben we een aantal jaren in Heiloo gewoond en in Amsterdam gewerkt. Een heerlijke tijd in een heerlijke stad! In Heiloo zijn onze 2 jongens geboren. In die tijd kreeg ik toch een beetje heimwee naar het gezellige Brabant en naar familie en vrienden. We verhuisden terug naar Oosterhout en hier is later onze dochter geboren.

Jarenlang heb ik met veel plezier in het bedrijfsleven gewerkt, maar op een gegeven moment werd het tijd voor een nieuwe stap. Daarom ben ik toentertijd, naast mijn werk in Sales en Marketing verschillende cursussen gaan volgen: o.a. Gewichtsconsulente, Voedingsdeskundige en Vitaliteitscoach. Ik startte mijn bedrijf FoodSteps! en in samenwerking met een orthomoleculair therapeut, hebben we veel mensen kunnen helpen en adviseren op het gebied van voeding een leefstijl.

Momenteel volg ik de opleiding Seniorencoach. Ik vind het fantastisch om mijn steentje bij te dragen aan de ouderenzorg. Uit ervaring, als mantelzorger voor mijn ouders, weet ik hoe belangrijk het voor ouderen is, om op een fijne manier zo lang mogelijk in hun vertrouwde, veilige omgeving te kunnen blijven wonen.

Ook werk ik voor Stichting Leergeld. Een organisatie die zorgt dat kinderen, die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn, geholpen worden en niet aan de zijlijn komen te staan.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met de hond te wandelen, zit ik regelmatig op de racefiets en sinds kort heb ik ook de lol van het golfspel ontdekt.

Terug naar OVER ONS