Sian Tjioe

Geboren in Beverwijk als middelste van 3 dochters en opgegroeid in Eindhoven waar ik mijn middelbare school heb afgerond. Daarna heb ik een opleiding Schoevers directiesecretaresse gevolgd in Utrecht en in dezelfde stad Engelse Taal- en Letterkunde gestudeerd hetgeen ik succesvol heb afgerond in 1988.

Ik heb 15 jaar als subsidie-adviseur gewerkt bij een bekend subsidie-adviesburo.

Sinds 2007 ben ik eigenaar van PR8 in Ulvenhout, gestart als kinderschoenenwinkel en inmiddels uitgegroeid als conceptstore met focus op damesmode, accessoires en cadeau-artikelen.

Ik ben al een aantal jaren zeer actief binnen de Ondernemersvereniging van Ulvenhout, eerst als secretaris en vanaf begin dit jaar als voorzitter.

Daarnaast wil ik mij graag op een andere wijze ontplooien en heb ik uit eigen ervaring ondervonden hoe belangrijk het is voor ouderen om zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven en dat de daarbij behorende mantelzorg voor famiiie liefdevol, maar zwaar kan zijn. Ik ben enthousiast, accuraat energiek en praktisch en streef ernaar het mensen naar de zin te maken.

Terug naar OVER ONS