Annemarie van Uden

Ik woon sinds augustus 2017 in Ulvenhout, samen met mijn man en onze jongste zoon. Onze oudste twee kinderen zijn inmiddels uitgevlogen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze Curaçaose honden, doe ik aan yoga en sta ik graag te kijken bij mijn man, dochter en jongste zoon langs het hockeyveld.

Geboren in Dongen, maar het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht in de Betuwe. Na mijn HAVO-eindexamen heb ik een jaar in de VS doorgebracht via een studenten uitwisselingsprogramma. Daarna heb ik het VWO afgerond, gevolgd door een opleiding aan de Nederlandse Opleiding voor Toeristisch Kader (NOTKA) in Breda. Daarna ben ik gaan werken als reisbureau filiaalhoudster.

Vanwege het beroep van mijn man (Officier bij de Koninklijke Marine) zijn we in 1992 verhuisd naar Den Helder en ben ik fulltime moeder geweest voor de kinderen. In die tijd paste ik ook op de kinderen van collega’s van mijn man en was ik actief in het bestuur van de hockey- en tennisvereniging waar ons gezin lid van was. Van 2014 tot 2017 hebben we op Curaçao gewoond. Een heerlijke tijd, waarin we veel hebben gereisd, gezien en gedaan. Zelf deed ik daar vrijwilligerswerk bij een dierenopvang.

Eenmaal terug in Nederland vond ik het tijd om weer aan het werk te gaan en iets te kunnen betekenen voor de maatschappij. Het verzorgen en het naar de zin maken van de medemens zit mij in het bloed. De stap naar een actieve functie in de mantelzorgondersteuning was dus niet groot. En dat bevalt me uitstekend. Ik houd ervan om het cliënten naar hun zin te maken en er mede voor te zorgen dat zij met plezier in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Ik ga altijd voor net dat beetje extra en heb een brede interesse in mensen en hun omving.

Terug naar OVER ONS